overlay

Stichting Op 'e Timpe

Zo’n vier jaar geleden startten Jan Maarten Visser en Sita Adema-Bakker een non-profit organisatie op een oude boerderij in Hieslum (Friesland): zorg- en leerbedrijf Op ‘e Timpe. Hier verzorgen zij een dagbestedingsprogramma en leerwerkomgeving voor mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. 

Mensen die hier komen, kunnen aan de slag met hovenierswerk en maken prachtige wanddecoraties. 

Inmiddels is Op ‘e Timpe bezig met uitbreiding van haar activiteiten. Hiervoor is Op ‘e Timpe een samenwerking aangegaan met cateraar de vrolijke Fruitbar uit Bolsward. Rooseboom financieel advies is gevraagd het financieringsplan op te stellen op basis van financiering  via crowdfunding. Visser is enthousiast over de samenwerking. “Henk Rooseboom heeft een enthousiaste uitstraling en komt gedreven over. Hij gaat voor het bedrijf en zijn persoonlijke benadering vinden wij prettig. Dat én zijn jarenlange ervaring in de financiële wereld geeft ons steeds weer het vertrouwen dat wij met hem de goede weg inslaan.” 

Inmiddels is middels een succesvolle crowdfunding campagne al €80.695,- opgehaald. Het streefbedrag was €80.000,- en er staan (op het moment van publiceren) nog 56 dagen op te teller. Via deze link leest u er meer over.