overlay

Wilt u een financiering?

Loopt u tegen een muur aan met het verkrijgen van de benodigde financiering? Of loopt u tegen blokkades op bij uw huidige financier? Waar voorheen meestal een bancaire financiering mogelijk was, is de markt nu veranderd. Met onze ruime ervaring in de accountancy en bancaire wereld kennen wij de mogelijkheden en de onmogelijkheden goed. Hierdoor kunnen wij u van een goed advies voorzien. Wij denken graag met u mee over nieuwe financieringsmogelijkheden.

•    Wij geven advies over uw ondernemingsplan of – helpen u bij het opstellen ervan
•    Wij toetsen het haalbaarheidsplan
•    Wij toetsen de financiële onderbouwing
•    Samen met u maken wij een keuze uit de diverse financieringsmogelijkheden 

Daarnaast begeleiden wij u tijdens het hele proces en kunt u altijd rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid. Als financieel adviseurs besteden wij veel aandacht aan het verbeteren van bankrelaties voor het midden- en kleinbedrijf. Daar kunt u uw voordeel mee doen.


Ook uw financiële ambities realiseren?

Rooseboom financieel advies bv verkent graag samen met u alle mogelijkheden en geeft u een steuntje in de rug. Met ruim 40 jaar ervaring binnen accountancy, bancaire en belastingzaken weten wij de wegen binnen de financiële wereld. 

Dus, zoekt u een oplossing voor een financieringsvraag of wilt u weten waar voor u de beste kansen liggen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!