overlay

Shelter4kids, Kampen


Shelter4Kids is opgericht door Ferrie en Nienke Mooij, pleegouders met een hart voor kinderen. Al enige tijd hadden zij de droom om meer pleegkinderen een veilig thuis te bieden. Nienke Mooij: “Wij willen een thuis zijn voor deze kinderen waar ze veiligheid mogen ervaren en zichzelf mogen zijn. We willen ze meegeven dat ze belangrijk zijn. We willen het potentieel wat in hen zit helpen ontwikkelen.” Om deze reden zijn ze een gezinshuis en zorgboerderij gestart. De financiering was helaas niet direct rond.

Ferrie Mooi: “Toen wij bij Henk Rooseboom aanklopten voor de financiering van een pand voor ons gezinshuis in Kampen, zaten we met de handen in het haar: De financiering ervan bleek toch wel erg moeilijk te zijn en we kwamen er niet uit." Hij vervolgt: "Henk heeft op een vakkundige wijze onze plannen beoordeeld en opnieuw doorgerekend. Mede door zijn adviezen is de financiering uiteindelijk toch tot stand gekomen en kunnen we onze droom verwezenlijken.” 

Rooseboom advies heeft oog voor financieringsoplossingen voor maatschappelijk betrokken projecten. Henk Rooseboom: "Vaak is er bij maatschappelijk betrokken projecten meer mogelijk dan men denkt. Ik vind het een leuke uitdaging om deze mogelijkheden te onderzoeken en mooi om tegelijkertijd bij te dragen aan een goed doel."