overlay

8 november 2016

Technisch Installatiebedrijf L & B Workum

Afbeelding bij het nieuwsbericht: ontwikkelingen
Willem Landman (directeur L & B): "Een aantal jaren geleden zijn wij met Henk Rooseboom in contact gekomen. Door de groei van onze onderneming hadden wij het plan opgevat om een groter pand te kopen, waarvoor we een financiering nodig hadden. We waren enthousiast en de teleurstelling was dan ook groot toen we van Henk het advies kregen om eerst een grotere financiële buffer op te bouwen en dus nog even te wachten met onze uitbreidingsplannen.

Begin 2016 deed zich een nieuwe mogelijkheid voor en hebben we weer contact gezocht met Henk Rooseboom. De financiering moest op zeer korte termijn worden gerealiseerd, omdat er meer gegadigden waren voor het pand dat wij wilden kopen. We zijn zeer tevreden over de aanpak van Henk, waardoor de financiering al binnen een maand kon worden gerealiseerd."

Johan Bolman (directeur L & B) vult aan: "Na afloop van de zeer snelle afwikkeling van de financiering heeft Henk voor ons een herstructurering van onze onderneming uitgewerkt en naar volle tevredenheid begeleid."