overlay

Financieren anno nu

Banken financieren niet meer zoals wij in het verleden gewend waren. Met een goed bedrijfsplan of een innovatief idee de bank binnen stappen en met een zak geld weer huiswaarts keren, is helaas verleden tijd.  Door de crisis is de financieringswereld veranderd waardoor de beschikbaarheid van financieringen voor ondernemer is afgenomen. Lastig voor u als ondernemer, zeker wanneer u een bestaande kredietconstructie moet herfinancieren, de rentevervaldatum nadert of u wilt investeren in uw onderneming.

“Vooral startende, innovatieve en snelgroeiende ondernemingen ondervinden moeilijkheden bij het krijgen van een financiering.”  

Dit blijkt uit een rapport onder leiding van  Tom de Swaan (ex-cfo ABN AMRO) voor het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. 


Wilt u ook uw financiële ambities realiseren?

Gelukkig bestaan er veel opties op het gebied van financiering buiten de gebaande paden. Rooseboom financieel advies bv verkent graag samen met u alle mogelijkheden en geeft u een steuntje in de rug. Met ruim 40 jaar ervaring binnen accountancy, bancaire en belastingzaken weten wij de wegen binnen de financiële wereld. 

Dus, zoekt u een oplossing voor een financieringsvraag of wilt u weten waar voor u investeringskansen liggen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!